Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem cu leduri si senzor de prezenta...


Guest todoran_flo

Recommended Posts

Guest todoran_flo

Buna,Nu ma pricep la electronica si nici nu stiu momentan pe nimeni care se pricepe. Am gasit forumul dvs pe net si sper sa ma puteti lamuri putin legat de ce am in cap.Vreau sa fac un sistem care sa contina:8 benzi de leduri de 1 m fiecare si un senzor de prezentasi sa functioneze in felul urmator:Cand senzorul nu detecteaza nimic sa fie toate ledurile stinse. Daca se detecteaza prezenta sa se aprinda prima banda de leduri, cu fade-in de 5 secunde daca se poate, sa stea apinsa 30 secunde si sa se stinga cu fade-out tot de 5 secunde. Apoi sa se aprinda a doua in acelasi mod si sa continue pana toate 8 s-au aprins. Atunci daca mai exista prezenta sa o ia de la capat cu prima banda si sa repete intreg procesul iar daca nu sa ramana stinse pana la o noua detectare de prezenta.Cam ce ar presupune acest sistem si cam cat m-ar costa? E greu de realizat? Cam cat mi-ar cere un electronist pentru asa ceva?Mentionez ca ledurile le am. Sunt benzi de smd 5050 luate de pe internet si merg la 12 volti. Atunci banuiesc ca intreg sistem ar trebui facut sa mearga pe 12 volti.Apreciez orice sfat sau informatie.Va multumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Vezi ca este o sectiune de servicii;posteaza acolo,tu ceri un serviciu,o lamurire asupra montajului presupune multi termeni tehnici si notiuni presupuse cunoscute(fara de care dialogul seamana ca cel purtat intre un roman si un filipinez). Deci ai nevoie sa-ti faca cineva instalatia.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines