Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Simplu Symetric cu reactie in curent


Recommended Posts

Am descoperit si eu topicul cu amplificatorul respectiv pe forumul diyaudio acum vreo luna...Din pacate cam tarziu pentru ca am vazut ca sunt peste 100 de pagini cu "discutii" despre schema,imbunatatiri,mai multe tipuri de cablaje,etc.Am citit insa pe parcurs m-am pierdut si nu stiu exact care e schema finala si cablajul final,pentru ca am vazut ca s-a modificat cate putin si schema si cablajul pe parcurs.Asteptam un mic ajutor de la alex pe parcursul acestui topic :aplauze

Link to comment
:ras: nu cred ca aveti rabdare sa cititi cele 166 de pagini , si 1656 de posturi ....... Va pot da eu toate informatiile , am toate schemele ....... cablajele majoritatea le-am proiectat eu .....si mai am cablaj pe doua fete la o schema mai rafinata cu "BIGBT" -uri in final .O mostra din lucrarea finala post-4528-139829351739_thumb.jpg Gata , v-am deschis apetitul ? Alex.
Link to comment

Daca tot s-a oferit alex sa ne puna la dispozitie una,alta l-as ruga sa posteze schema si ultima versiune de cablaj cu doar 2 finali.Din cate am citit pe celalat forum au fost vreo 4 "revizii" care s-au facut schemei de baza de la care a pornit intreg proiectul si topicul.Cred ca alex stie mai bine la ce ma refer.Dupa cum am spus am luat mai multe scheme si cablaje facute dupa schema de baza si nu stiu exact care-i schema finala(cu doar 2 finali si alimentare +-35v)si cablajul aferent.

Link to comment

Schema nu poate fi finala , au postat mai multi si mai multe variante , din ce v-am aratat ca si cablaj finalii sunt cate 3 pe ramura (a se vedea poza de mai sus) Sa nu aveti impresia ca la orice cablaj care-l fac , fac si amplificatorul practic si asa am o caruta de amplificatoare fara cutie , adica nefinalizate . Suteti cracotasi , ba ca au finali laterali scumpi , ba ca sunt prea multi tranzistori finali , vreti numai cu doi tranzistori in final ....s.a.m.d.......Ultimul cablaj are tot pe ea , inclusiv sursele de alimentare , dar nu poate fi realizat cablajul decat in fabrica , asta e, asa mi s-a cerut sa-l realizez ...... :daschema e atasata . Numai bine Alex.

post-4528-139829353177_thumb.jpg

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines