Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme la imagine, tv Orion si tv Platinium


Guest iuliano_iulian

Recommended Posts

Guest iuliano_iulian

Am si eu un tv orion mai vechi,daca ii gasesc actele, specific si modelul, il pornesc, are sunet fara imagine, dupa vreo jumatate de ora incepe sa-i palpaie imaginea din cand in cand, iar intr-un tarziu isi revine cu greu, merge bine vreo ora, si iar incepe sa palpaie. Si celalalt tv e un Platinium, din acela cu led albastru in jurul butonului de inchidere,am sa postez exact modelul, acesta nu mai are imagine deloc, si nu-si revine, imaginea. De abia a fost reparat de vreo 2luni si as vrea sa nu-l mai duc la reparat, deoarece n-am la cine, si nu vreau sa-l repar la fiecare luna. Daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi, il rog sa o faca.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply
Guest iuliano_iulian

Multumesc pentru raspuns, nu pream mai stiu mare lucru deoarece am terminat de 7 ani electronica si de atunci nu am mai avut tangente cu ea, cam ce anume ar trebui sa masor prima data, pun pariu ca daca il desfac, ma uit la el precum pisica :-)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines