Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme la imagine, tv Orion si tv Platinium


Vizitator iuliano_iulian

Postări Recomandate

Vizitator iuliano_iulian

Am si eu un tv orion mai vechi,daca ii gasesc actele, specific si modelul, il pornesc, are sunet fara imagine, dupa vreo jumatate de ora incepe sa-i palpaie imaginea din cand in cand, iar intr-un tarziu isi revine cu greu, merge bine vreo ora, si iar incepe sa palpaie. Si celalalt tv e un Platinium, din acela cu led albastru in jurul butonului de inchidere,am sa postez exact modelul, acesta nu mai are imagine deloc, si nu-si revine, imaginea. De abia a fost reparat de vreo 2luni si as vrea sa nu-l mai duc la reparat, deoarece n-am la cine, si nu vreau sa-l repar la fiecare luna. Daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi, il rog sa o faca.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator iuliano_iulian

Multumesc pentru raspuns, nu pream mai stiu mare lucru deoarece am terminat de 7 ani electronica si de atunci nu am mai avut tangente cu ea, cam ce anume ar trebui sa masor prima data, pun pariu ca daca il desfac, ma uit la el precum pisica :-)

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări