Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

monitor Samsung 710N

ronyku

Recommended Posts

alimemtat dar cu cablul de semnal scos apare mesajul de verificare cablu semnal

daca apas butonul de auto tot cu cablul de semnal scos zice Test OK

in momentul in care introduc cablul de semnal se stinge mesajul de lipsa semnal dar ramane stins

ledul de ON este aprins.

neoanele se aprind fara cablu de semnal

tensiunile 12 si 5 V sunt stabile si cu si fara cablu semnal

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

a fost primul lucru pe care l-am facutdupa ceva verificari facute acum cateva clipe am constatat pe circuitul de ON/OF un trnzistor notat pe placa Q1 care nu masoara in niciun felcodul de pe el este N20revin cu adaugare si fratele lui Q2 - P20 aceeasi situatieinteleg eu ca unul este npn si altu pnpce as putea pune macar de proba

eu zic sa nu mai chinuiti bietul monitor pana nu rezolvati cu ic200.s-a discutat mult pe forum metoda de rezolvare in acest caz asa ca folositi functia de cautare de pe forum tastand denumireamonitorului pt a gasi rezolvarea.iata cateva topicuri:viewtopic.php?f=17&t=48050&p=451577&hilit=+710N#p451577viewtopic.php?f=27&t=30030viewtopic.php?f=17&t=70692&p=628964&hilit=samsung+710n#p628964ps:in ultimul topic este exact defectul tau.

deoarece s-au sters documente importante de pe forum o sa atasez poza unde trebuie montata acea rez.daca nu tine figura cu rez atunci incercati sa incalziti acel integrat 2-3 min astfel se vor reface niste contacte interne.gasiti videoclipuri cu aceasta problema si pe youtube.

post-8232-139829350765_thumb.jpg

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines