Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

realizare vu metru


Guest esty_bun

Recommended Posts

Guest esty_bun

Salut stiu ca sunt destule subiecte pe baza asta daca am deranjat pe cineva imi cer scuze.Mi-am comandat de curand un an6884,as vrea sa realizez un vu metru stiu schema dar am o problema in ce consta piesele.Stiu de ce am nevoie: 2 rezistori ,un rezistor semireglabil,2 condesatoare ,si bine inteles leduri dar nu stiu de care adica cati volti Ohmi sau watt,asa va cer ajutorul si sper sa ma ajutati.Cu schema de la an6884 nu prea m ainteleg si as vrea sa stiu fiecare piesa unde se pune.Sunt incepator si mie mai greu.Va multumesc!

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

esty_bun VU-metrul nu il pui direct la iesirea din etajul final al amplificatorului. Intrarea montajului de vu-metru o conectezi la intrarea in amplificator sau dupa etajul preamplificator (in functie de nivelul semnalului de la intrare). Trebuie sa acorzi atentie semireglabilul de la intrarea si nu uita de condensatorii de decuplare in CC. Nu are imporanta ca schema realizata de niq_ro este dubla (stereo sa zicem), se preteaza la fel de bine si la amplificatoarele mono fara sa mai montezi setul al doilea de componente integrat,rezistori,leduri,condensatoare).Topicul se inchide ! Discutia se poate continua in topicul facut sticky (lipicios)

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines