Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest alibabaalibaba

reclama cruce din leduri

Recommended Posts

Guest alibabaalibaba

buna ziua tuturor. imi spuneti va rog daca si de unde as putea cumpara leduri pe care sa le montez eu pe o reclama luminoasa, im forma de cruce? as vrea sa se aprinsa si sa se stinga. multumesc.pscrucea are dimensiunile de 75x75. oare cam cat ar costa? merita sa o fac cu leduri sau pun mai bine neoane?multumesc tutuor

Link to comment
Share on other sites

Cu numai 10 lei, gasiti in perioada asta ghirlanda de pom de Craciun, cu 100 LED-uri + controller cu 3 canale/8 programe incluse. Mai ieftin de atat...doar lumina Lunii.

serios??? mie mi-a cerut la magazin 150 de lei pe astfel de instalatie cu led! sincer mi se pare cam tras de par pretul... fire, leduri, controler, transport - taxe. etc... http://www.decocraciun.ro/index.php?productID=212 aici este 150 de lei cu 200 de led... cea cu 100 nu cred ca e departeacum ca sa fiu si eu in subiect, cred ca mai ieftin iesi cu neoane insa controlul lor este mai greu, iar cu leduri iese mai frumos si mai economic din punct de vedere energetic!toate bune sarbatoari fericite!
Link to comment
Share on other sites

Aia e curata excrocherie, 150 lei/instalatie, in contextul in care si magazinul ala cumpara de la angro-ul Flora, sau de la Dragonul Rosu, ori din Zona 6 Obor... :bataie La 10 lei chinezoii au facut instalatiiile suficient de bine, LED-urile sunt uniforme, soclul fiecarui LED e umplut cu silicon, controller-ul e curatel(bineinteles microcontroller-ul e de tip "buba neagra").Vad ca functioneaza de 6 zile fara probleme.

Link to comment
Share on other sites

Prin pietele din Bucuresti(Obor, Gorjului, Progresul, etc) cea cu 100 LED-uri, in varianta rosu, alb, albastru, verde, se vinde cu preturi intre 15-20 lei, cea combinata, avand LED-uri rosii, albastre, galbene, verzi-tot 8 programe-cu 25 lei.Ar fi o sursa buna de LED-uri ieftine o astfel de instalatie, de aia am dat-o "pe teava"... :rade:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines