Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

chipkit challenge - eu am primit un chipkit max32

Recommended Posts

• Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest zoomer

eu tare-s curios ce aduce nou un PIC32 la nivelul de girofaruri, leduri clipitoare uneori, bascom sau ce alte trasnai se posteaza pe aici. banuiesc ca s-a cam mers pe ideea: daca tot e moca de ce sa n-am si eu ?a facut cineva din fericitii posesori ceva cu kit-ul primit si a simtit ca nu mergea facut si cu un 12 sau 16?

max32-ul este appealing pentru cei 128kb memorie care permit construirea unei "harti" pe baza distantei aproximate cu un senzor sharp sau cu ultrasunete - cel putin asta vreau sa incerc. Care harta poate fi salvata intr-un eprom for later use.este de asemenea de explorat si interfata USB OTG - niciodata nu m-am gandit la un microcontroller ca USB host - cu un LCD de rezolutie mai mare si un limbaj rudimentar de scripting iti poti face robotul absolut autonom - iti scrii programul direct cu o tastatura, pe robot...sau, iti faci un procesor de text intr-o tastatura - cu un LCD sau inca un microcontroller pentru semnal TV, tastaura USB si un USB storage device accesat cu o librarie de pe net pt arduino (vezi compatibilitatea cu arduino)sau....ma rog, idei sunt mii, sunt puerile si nepractice....de-aia e hobby :)srdjan, ai PM