Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

chipkit challenge - eu am primit un chipkit max32


srdjan

Recommended Posts

http://www.designspark.com/chipkitchallenge

 

eu m-am inscris in 29 noiembrie si azi am primit mail ca imi trimit o placa de dezvoltare. merita efortul pentru ca la farnell e 180 de lei.

 

Congratulations srdjan,

Your chipKIT™ Challenge entry has been successful!

You will shortly receive your free Microchip chipKIT™ Max32 development board.

...bla bla bla...

If you have not received your chipKIT within 14 day of this email, please contact contest@xxx referencing the e-mail address you have used to submit your entry.

Regards

 

The DesignSpark team.

 

bafta celor care se incumeta.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 16
  • Created
  • Last Reply

si eu la fel

 

"DesignSpark

 

Congratulations ramsesrr,

 

Your chipKIT™ Challenge entry has been successful!

 

You will shortly receive your free Microchip chipKIT™ Max32 development

board.

 

In the mean time, you can view and update your project entry page here:

http://www.designspark.com/node/74629

 

 

"

Sa ma anunti si pe mine cand o prmesti

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Al meu a sosit astazi. Asta ca sa raspund la toti userii care m-au rugat sa-i anunt cand vine pentru ca la toti a intarziat destul de mult. A venit cu posta in plic. Cand l-am desfacut am crezut ca sunt medicamente dupa cutie :). Nu vine cu nici un cablu, sursa sau cd.

Link to comment
Share on other sites

eu am imprumutat-o unui coleg care isi face un cub de led-uri cu latura de 8. din pacate el s-a imbolnavit si nu prea avanseaza cu proiectul pana se insanatoseste. asa ca o sa mai dureze pana imi formez o parere. eu as fi curios la ce frecventa ruleaza. pic-ul daca-mi amintesc bine merge pana la 80MHz dar pe placa am vazut un cristal de 8MHz.

Link to comment
Share on other sites

Frecventa pic-urilor vechi este cea reala , doar ca instructiunile se executa in 4 cicluri ,iar ceea ce difera este numarul de instructiuni/secunda care le poate executa. PIC-urile mai noi , mai ales PIC32 sunt superioare in orice privinta fata de vechiturile gen 16f628 sau 16f877.Pic-ul de pe aceasta placa este la 1.56 DMIPS/MHz .Chiar daca are 8 Mhz cristal se va folosii PLL-ul , oricum PIC-urile astea sunt SF :rade: sunt curios cine o sa poata stoarce tot din ele poate daca pune un uLINUX.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Guest zoomer

hm...cele 1000 de chipkit-uri s-au dat, conscursul e pe final si eu m-am trezit tarziu.este cineva interesat sa isi vanda chipkit-ul? sunt fff interesat, si pretul mi se pare prohibitiv.

Link to comment
Share on other sites

este cineva interesat sa isi vanda chipkit-ul? sunt fff interesat, si pretul mi se pare prohibitiv.

fa o oferta si vedem, oricum mie nu mi se pare scump doar ca nu l-as fi luat pentru ca nu prea aveam nimic in plan pt el.
Link to comment
Share on other sites

eu tare-s curios ce aduce nou un PIC32 la nivelul de girofaruri, leduri clipitoare uneori, bascom sau ce alte trasnai se posteaza pe aici. banuiesc ca s-a cam mers pe ideea: daca tot e moca de ce sa n-am si eu ?a facut cineva din fericitii posesori ceva cu kit-ul primit si a simtit ca nu mergea facut si cu un 12 sau 16?

Link to comment
Share on other sites

banuiesc ca s-a cam mers pe ideea: daca tot e moca de ce sa n-am si eu ?

Banuiesti prost, ca de cele mai multe ori. N-au fost moca, au fost recompensa unor proiecte.Sau munca la diverse proiecte intra la moca? :nas:
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines