Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Hisense TC2199T


Guest olly2010

Recommended Posts

Guest olly2010

TV Hisense TC2199TSalut, ma puteti ajuta va rog cu pareri in legatura cu tv-ul mai sus mentionat. Dupa un ''pacanit'' din interior, si-a pierdut culoarea verde, asa incat acum toata imaginea este virata in violet. Numai culorile pe care le afiseaza atunci cand deschid meniul mai sunt corecte (display - program, ceas, etc).Din pacate nu am nici schema, daca aveti idee unde ar putea fi problema va rog postati-o.el merge foarte bine, doar problema cu culorile o are,a venit cineva sa mi-l repare si mia spus ca este tubul dus.

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

1. Nu mai deschideti si alte subiecte ......ati mai deschis unul pe aceasta tema....cititi regulamentul2. Ce fel de ajutor doriti......cu diagnosticare fara un minim efort din partea dumneavoastra privind masuratorile efectuate ...cred ca numai "babele" care dau in carti sau in bobi poate sa va raspunda3. Daca aveti un minim bagaj/experienta in electronica urmati pasii acestia:- cautati Manualul service/schema si masurati tensiunile de alimentare- masurati RGB si altele de pe TKreveniti cu valorile acestea si mai discutamPS: atentie da ca nu aveti experienta lasati-va pagubas....risc de electrocutare!!!!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines