Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator uher

Guest coategoale

Recommended Posts

Guest coategoale

salutare! am un amplif uher , al carui final s a ars . adica un STK din cele 2 . am inteles ca astfel de piese nu se mai produc , cum s ar putea remedia o astfel de problema si inlocuii acesti finali ?(sau modifica amplificatorul ) in prezent merge doar cu un singur stk , adica doar pe o linie ...

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply
Guest coategoale

-ampliful este uher 836 , 65w la 8 ohmi, iar finalii sunt stk 8262 II. insa pe mine ce ma frapat a fost altceva ! cand am dus amplifu la service , respectivu mi a inmanat piesa deteriorata , stk ul ars , mi a spus ca nu se mai produce asa ceva , si ca daca doresc imi pune in functiune amplifu pe un singur stk , cel ramas ! (initial amplifu nu mai dadadea nici un semn de viata cu exceptia faptului ca primea energie din transformator )...stupoarea ce ma cuprins a foost ca stk ul defect nu era identic cu cel care inca functiona in aparat!(am desfacut si eu de gura casca aparatu intre timp ) -puteau functiona doua astfel de circuite diferite impreuna ? chiar daca nici numarul de pini nu coincidea ?... -aparatu asta imi e la suflet , si il vreu in functie ! am cumparat un sony recent insa e departe de acest uher ,e mai slab chiar daca datele de pe hartie l ar avantaja !,poate moderatorii imi sterg iar postarea precum acu cateva luni cand am mai facut comparatia . - o alternativa ar fi sa l pastrez ca amplificator pt tub de bas, la acel sony mentionat mai sus .(e vb de sony str dh510)...care la capitolul bas e varza ....despre treaba asta ce parere aveti ?

Cum se numesc cele două STK care le ai acum, cel bun din amplif şi cel scos de meşterică ăla? Tare mi-e că a oprit el o bucată bună şi ţi-a dat unul din sertarul lui cu stricăciuni.Oricum, dacă schema de la ruşi e corectă, se pot înlocui cu tranzistori.

Guest coategoale

rectific ...piesa originala , care inca functioneaza in amplif e stk 8260 II , cealalta defecta nu o mai retin si cred ca oricum nu mai are importanta...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines