Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV sasiu KD-052E


Recommended Posts

sal!

 

am pe masa un tv China cu sasiu KD-052E , cu luminozitate foarte slaba (abia se distinge imaginea , iar contrastul culoarea ai luminozitatea sunt la maxim ).

tensiunile sunt bune

catozii pusi la masa , emisia este excelenta

tensiunea pe G2 este de cca 112 V (s-ar putea sa fie cam mica , dar nu stiu valoarea exacta)

pe TK totul pare OK

si totusi ceva nu e OK...

are cineva idee ?

thx!

http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... D-052.html

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

dupa dumpuri si alte sapaturi , am recurs la un artificiu pentru proba :deoarece toate componentele din TK dadeau bine la masuratoare , am pus emitorul V931 la masa , si am marit R931 de la 1k la 2k .acum imaginea este buna , insa la limita , fiindca daca maresc luminozitatea si in special contrastul , se observa o negativare de toata frumusetea...deci tub muribund.intr-devar emisia era buna , cu catozii la masa , insa eu din graba i-am pus chiar la masa (pentru f scurt timp),ori pentru un rezultat edificator , trebuie folosita o rezi de cativa k .in mod corespunzator a scazut si tensiunea in colectori tr finali video , la aprox. 85 Vmultumesc pentru dumpuri see you !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines