mercenarx Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 sal! am pe masa un tv China cu sasiu KD-052E , cu luminozitate foarte slaba (abia se distinge imaginea , iar contrastul culoarea ai luminozitatea sunt la maxim ). tensiunile sunt bune catozii pusi la masa , emisia este excelenta tensiunea pe G2 este de cca 112 V (s-ar putea sa fie cam mica , dar nu stiu valoarea exacta) pe TK totul pare OK si totusi ceva nu e OK... are cineva idee ? thx! http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... D-052.html Link to comment
BUGHIU Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Nu ''vrea'',de proba, cu o memorie goala?? sau un alt dump!!! Link to comment
mercenarx Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 are cineva unul verificat? Link to comment
BUGHIU Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Verificat nu am,sincer,dar uitati aici o gramada: care includ si procesorul dvs!! poate aveti noroc!! Link to comment
dan cod Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Schimbati condul de pe UG2 e foarte putin ce aveti acolo s spuneti procesorul exact pentru dump. Link to comment
mercenarx Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 da, si eu cred ca UG2 e prea putin (125v cu pot reglat la maximum ,si ca pe-aici ar putea fi problema...)pe de alta parte , nici tensiunea de 140 V din colectoarele tranzistorilor finali video nu e in regula..mai sap.. Link to comment
mercenarx Posted December 8, 2011 Author Share Posted December 8, 2011 dupa dumpuri si alte sapaturi , am recurs la un artificiu pentru proba :deoarece toate componentele din TK dadeau bine la masuratoare , am pus emitorul V931 la masa , si am marit R931 de la 1k la 2k .acum imaginea este buna , insa la limita , fiindca daca maresc luminozitatea si in special contrastul , se observa o negativare de toata frumusetea...deci tub muribund.intr-devar emisia era buna , cu catozii la masa , insa eu din graba i-am pus chiar la masa (pentru f scurt timp),ori pentru un rezultat edificator , trebuie folosita o rezi de cativa k .in mod corespunzator a scazut si tensiunea in colectori tr finali video , la aprox. 85 Vmultumesc pentru dumpuri see you ! Link to comment
Recommended Posts