Guest obitzu Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 salutare!am si eu o combina teleton cu stk 015 in final ,care din pacate a decedat.dupa o scurta cautare pe net am observat ca nu se mai gaseste pe nicaieri piesa asta de cumparat si mi-am pus intrebarea daca cumva exista vreun alt final care sa lucreze aproape la aceeasi parametri(alimentarea pe 40v...45v).stie cineva daca exista si daca da,care e?multumesc! Link to comment
Toni Marginean Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Fara a modifica nimic in schema, doar tensiunea de alimentare, mai aveti echivalent direct:- STK011, 6,5W, la Vcc 25V- STK016, 15W, la Vcc 38V. Link to comment
Guest obitzu Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 si le gasesc undeva sa le cumpar? Link to comment
Toni Marginean Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Aceasta sarcina va revine dvs.. Daca nu le gasiti de cumparat nicaieri atunci o sa mai cautam echivalente, din cele care se gasesc inca, dar cu alta ordine a pinilor. Link to comment
Guest obitzu Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 nu le gasesec pe nicaieri! Link to comment
Toni Marginean Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Aveti nevoie de o bucata sau de doua bucati? Ma gandesc sa va gasesc un circuit integrat STK stereo, care se gaseste in Romania, si sa folositi un canal sau amandoua, dar cu modificarile de rigoare la conexiuni. Link to comment
Recommended Posts