Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rama Foto: Afisare diferite informatii externe


Recommended Posts

Buna tuturor,Intrebare: Se pot afisa diferite informatii externe (ex: temperatura, umiditate, etc) pe o rama foto digitala?Daca a incercat cineva sa fac o astfel de operatie, il rog sa imi explice ce si cum a facut. Eu dispun de o astfel de rama foto, are slot pentru SD card si CF Card, Intrare USB, iesiere audio...cam atatAs dorii sa afisez cateva temperaturi exterioare, (un post anterior, proiect la care acum lucrez) iar afisarea sa se faca autonom fara a fi nevoie de un calculator extern (prin intermediul unor PI-uri ar fi extraordinar).Va multumesc si va doresc o saptamana usoara!

Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Vad ca momentan nimeni nu a scris o idee sau sugestie. Revin: M-am gandit ca o rama foto nu face decat sa afiseze imagini de pe un mediu de stocare. Nu se poate face cumva cu un controler ca una din imaginiile de pe card sa fie "editata" la o anumita perioada ?De exemplu sa i se modifice o zona in cre se va scrie o informatie: temperatura umiditate etc.Cunoasteti cum se poate edita un fisier jpg-bmp cu ajutorul unui microcontroler?Va multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines