Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

PANASONIC sasiu Z-M3L


Recommended Posts

Buna ziua.Ma poate ajuta cineva cu un sfat pentru tv de mai sus?Simptomul este lipsa sonor din cand in cand se aud pocnituri in difuzor,finalul sunet este AN7523,iar multifunctionalul este TDA 9361 PS/N2/411017.La atingerea cu o surubelnita se aude fasait in difuzor deci finalul de sunet functioneaza.Totusi am schimbat AN7523 iar defectul persista.Mai este un topic cu acest defect insa bara de sonor este reprezentata cu verde se vede si cursorul si se plimba pe bara in mode normal de la minim la maxim?Este defect multifunctionalul s-au ii trebuie un dump?Tensiunile sant conform schemei.Va multumesc anticipat.

Link to comment

Am scris amadoua dumpurile,cu unul functioneaza total aiurea(nu mai apare bara de sonor),nu face cautare,nu pot sa memorez deorece nu functioneaza tastatura frontala corespunzator,iar cu celelalt imi apare scris cu rosu la mijlocul ecranului BLOKADU KANALY,si nu stiu cum sa il deblochez neavand nici telecomanda originala.Stie cineva cum se deblocheaza?

Link to comment

Va rog imi poate confirma cineva setarile din menu 2 la acest model de Panasonic:am scris o memorie cu ultimul dump trimis de userul dan cod,unicul post pe care il receptionez este TVR2 (foarte puricos).Din Menu Service AGC este setat la 47(am incercat sa il tatonez in sus s-au jos insa fara rezultat).Are cineva setarile din MENU 2?La mine se prezinta in urmatoarea forma:OPTION 1 7-1 6-0 5-0 4-0 3-0 2-1 1-0 0-1 OPTION 2 7-0 6-0 5-0 4-0 3-0 2-0 1-0 0-0.Va multumesc anticipat.

Link to comment
  • 1 month later...
  • 2 years later...

Salutare profesionisti !

Exact acelasi tv Panasonic TX21JT2P, cu acelasi processor TDA9361PS/N2/4I1017, simptomul lipsa sunet, grila de volum este blocata la jumatate, cred ca softul este alterat, dupa cum se spune si mai sus ca se intampla usor la acest sasiu. In topicul asta vad ca nu se afla nici-un atasament, daca are cineva unul bun, il rog sa-l posteze. Multumesc !

Link to comment

este extras de dumneata dan-a2, dintr-un tv functional 100%, sau facem acum incercari pe tv-ul meu? nu te supara te rog de intrebare dar stii ca memoria e smd si nu este indicat sa o tot lipesc/deslipesc, ci cat mai mult posibil sa merg la sigur.Multumesc ! 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines