Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

combina sony


Guest mail2stf

Recommended Posts

Guest mail2stf

buna ziua! am si eu nevoie de putin ajutor in legatura cu niste combine audio, am 2 combine audio, una functionala una nefunctionala, cea functionala e cu subwoofer cealalta nu, ce vreau eu sa fac este sa iau partea finala la cea defecta si sa o pun in carcasa combinei functionala. partea finala cred ca merge pentru ca defectul combinei era undeva la releul de pornire sau cv.. cand o puneam in priza se aprindea ledul de stand by si daca apasa pe butonul power ledul se stinge si se aprindea... eu am desfacut amandouale combine si am observat ca ar avea loc si placa cu radiator cu tot si transformator, dar ce nu ma pricep easte cum fac legaturile.. eu am incercat doar partea finala punand in priza transforatorul si sa il conectez la placa dar nu se aude nimic in boxe, dar placa aia are o mufa lata de vreo 13- 14 conectori care pe fiecare sunt marcate intratrarea in modul iesirile pentru casti vreo cateva gnd si ceva legat de stand by, ce trebuie sa fac? multumesc anticipat! daca vreti mai multe detali certi si va raspund cat pot de repede.. multumesc!

 

Robeert: reeditat titlu.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest mail2stf

lasati ca ma depaseste total... m-am uitat eu mai bine si... imi prind urechile! multumesc ori cum, folosesc paia functionala in regim normal si cealalta o arunc..

Link to comment

Păi, dacă nu sînt identice e aproape imposibil să transferi electronica dintr-una în cealaltă. Iar dacă sînt identice, e suficient să fotografiezi înainte şi să faci semne pe conectoare şi panglici ptr a le cupla la fel.Cu atenţie maximă se poate face.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines