Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Toshiba 20VL63G Sasiu L5C


Recommended Posts

  • Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Verificati conectorul de la placa lvds, sau chiar sursa de 1.8V de pe placa lvds...filtraje, etc.

 

Nu cred ca este din lvds deoarece pe intrarea VGA si meniurile au culori normale. Dupa parerea mea este din partea VCT-ului dar nu ma prind :cry: .

 

probabil ptc defect...

Este un televizor LCD !!

 

Da este LCD. Toshiba cu sasiu L5C de BEKO.

Link to comment
  • 3 years later...

Va salut! Am si eu probleme cu acest model de tv,am inlocuit filtrajul de pe 15v ,cele 2 leduri de pe panou sunt aprinse si nu pleaca din stand-by! Tv-ul a functionat cu o sursa de 16v,intrucat cea de 15 volti s-a defectat! Mai verific.....poate a mai intampinat cineva aceasta problema!! Multumesc!

Link to comment

Pentru a nu mai deschide un topic nou,solicit o parere in legatura cu acest tv: alimentarea acestuia este de 15v/4A ! Intrucat s-a defectat,am inlocuit-o cu una de 16v/3,4 A ! Intrebarea e daca dauneaza acel volt in plus,sa stiu sa ii inseriez o dioda ,sa mai scad 0.6 v ! Va multumesc!

Link to comment

1 volt este nesemnificativ ar trebui masurata tensiunea cu tv pornit si cu volumul spre maxim sa vezi daca nu scade sub 16v pentru ca problema mai grava este totusi cei 3,4a care ar putea solicita sursa incalzindu-se si in timp ar ceda este de preferat amperaj mai mare sau cel putin egal cu cel indicat pe tv mai depinde de tipul de sursa daca debiteaza curentul respectiv in mod real

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines