flaviu Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 salut. As dori sa stiu ce tensiune scoate trafo retea care face st.by. e intrerupta infasurarea primara si nu resesc sa descarc schema Link to comment
leoncris Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 http://elektrotanya.com/panasonic_tx-21 ... nload.html Dupa incarcare , click pe GET MANUAL, dreapta jos. Link to comment
flaviu Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 pe schema nu apare tensiunea dar de pe acea bara am observat ca se fac 5 si 3v3.o sa incerc cu unul de 7,5-9v Link to comment
Eusebiu Angelescu Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 pe schema nu apare tensiunea dar de pe acea bara am observat ca se fac 5 si 3v3.o sa incerc cu unul de 7,5-9vincercati sa "reparati" trafo prin inlocuirea sigurantei termice din primar...spor la treaba Link to comment
flaviu Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 daca are sig. termica e ok. oricum multumesc tuturor pentru idei Link to comment
Recommended Posts