Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

USB rupt


Guest DEVIAN

Recommended Posts

Am si eu o intrebare ,se mai poate lipi un usb la stikul din imagine ca l-am rupt din greseala si nu stiu unde sa mai ma leg

 

 

 

 

Modificat de Madalina:alege un nume mai sugestiv pe viitor

post-29839-139829343586_thumb.jpg

post-29839-139829343591_thumb.jpg

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mda am sa fiu mai sugestiv doamna moderator.Referitor la imagini vreau sa adaug ca cablajul este rupt si in situatia asta eu va intreb pe voi daca se mai poate sa ma leg cumva ,...cu fire cel putin .

Link to comment

Ai fost destul de "sugestiv" de la inceput. Numai tu poti sa stii daca este posibil sa te legi cu fire la respectivul stick de memorie.Noi am putea doar sa "ne dam cu parerea".In primul rand ia o lupa buna si analizeaza traseele din zona de rupere a PCB-ului. Vezi daca pot fi refacute in cazul in care sunt si componente in zona rupta sau strapate in cazul in care se face trecerea de la o zona la alta.Daca ajungi la concluzia ca poti reface acele trasee atunci ai 50% sanse sa rezolvi problemapentru ca este posibil ca pcb-ul sa fie pe mai mult de 2 straturi si o parte din trasee sa nu lepoti vedea.Mai departe , asa cum ti-a spus si @pop_ady44 .... conteaza dibacia ta in a lucra cu un letconsi a lipi firele la locul lor.In opinia mea (bazata pe fotografiile postate) , cred ca se poate.Succes!

Link to comment

Am patit si eu asa la un stick, si am reusit sa-l repar. Am luat mufa+fir de la un prelungitor usb, si am lipit firele pe placa. In cel mai rau caz poti avea trecere pe cealalta parte chiar sub pinul smuls. Identifici cu un aparat de masura. La fel si la prelungitor usb, ca sa lipesti firele cum trebuie. Peste firele lipite ca sa nu fie probleme eu am topit niste lipici dinala alb, care este pus pe la fire, mufe, piese ca sa nu se miste.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines