Guest invizible01 Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Am o problema cu BV si anume ca la schimbarea imaginii are tendinta de "tremurare"uneori .Am schimbat bob. de deflexie fiind defecta, dupa aceea toate c-urile din BV.Pragul de reglaj din semireglabilul VR901 este mare,adica bun.BV.este tranzistorizat si lucreza cu o parte a ci. TA7698APMultumesc! Link to comment
dan cod Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Poate mai este totusi ceva cond acolo.In general sincronizarea se regealza in asa fel incat sa sara un pic in sus(se da sa fuga putin in jos apoi se roteste invers pana sare sa fie bine pe ecran,sper ca am explicat bine si pe inteles) imaginea atunci e reglata bine Link to comment
goe112goe Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Am si eu acelasi model de tv si mar interesa ce bobina de deflexie se potriveste adica cat trebuie sa indice la masuratoare deoarece originala sa facut scrum si nu ma pot baza pe valorile ei. Link to comment
dan cod Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 La H nu-i pretentioasa in schimb daca BVul e cu tranzistori cea de V trebuie sa aiba 30-40 de ohmi nu merg cele dd 15 ohmi. Link to comment
goe112goe Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Deflexia originala are codul DIE-1992-dl(1)Intradevar bv este tranzistorizat,am pus o deflexie de 15ohm si nu deschide toata imaginea,ma gandesc la un artificiu cu bobine inseriate ,credeti cai o solutie buna? Link to comment
Recommended Posts