Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Etron EC2023

Guest invizible01

Recommended Posts

Guest invizible01

Am o problema cu BV si anume ca la schimbarea imaginii are tendinta de "tremurare"uneori .Am schimbat bob. de deflexie fiind defecta, dupa aceea toate c-urile din BV.Pragul de reglaj din semireglabilul VR901 este mare,adica bun.BV.este tranzistorizat si lucreza cu o parte a ci. TA7698APMultumesc!

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• goe112goe

2

• dan cod

2

Top Posters In This Topic

Poate mai este totusi ceva cond acolo.In general sincronizarea se regealza in asa fel incat sa sara un pic in sus(se da sa fuga putin in jos apoi se roteste invers pana sare sa fie bine pe ecran,sper ca am explicat bine si pe inteles) imaginea atunci e reglata bine

• 2 years later...

Am si eu acelasi model de tv si mar interesa ce bobina de deflexie se potriveste adica cat trebuie sa indice la masuratoare deoarece originala sa facut scrum si nu ma pot baza pe valorile ei.

Deflexia originala are codul DIE-1992-dl(1)Intradevar bv este tranzistorizat,am pus o deflexie de 15ohm si nu deschide toata imaginea,ma gandesc la un artificiu cu bobine inseriate ,credeti cai o solutie buna?