Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

Am un tv royal sasiu recor rc4021a-1 care are un fosnet in starea de asteptare si in plus cauta programele tv le memoreaza iar daca il sting din butonul de retea pe postul 50 sa zicem atunci cand il aprind o ia cu primul adica de la 1.acelasi lucru se intampla si cu reglajele de culoare contrast luminozitate,eu il reglaz la un anumit nivel iar el dupa ce il sting din butonul de retea se aprinde cu setarile memorate mai demult.sa fie memoria?ca procesor are un pca84c440p/401 iar memorie 24c02abi.daca memoria tb schimbata pot pune una goala sau tb scrisa?

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eu am un sasiu din asta chiar in tv recor si face asa de la mama lui:pornit din intr retea pleaca pe prog 1.Cat priveste reglajele de imagine,pentru a le mentine se face astfel:se regleaza cei 3 parametri la valorile dorite apoi se tasteaza store pp store (din telec sau de pe panou).

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines