Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sony kv29ls35k


Recommended Posts

salut colegi, o cunostiinta m-a rugat sa ma uit in acest tv, deoarece nu poate sa-l duca la firma din 2 motive:este extrem de greu (55kg) iar reprezentanta se afla cam departe...-mentionez ca la masuratori 'la rece' nu am gasit nici o piesa def.-la pornirea de la retea, tv-ul porneste, in sensul ca se aude pt. o sec.cum pornesc liniile, apoi releul decupleaza, trece in s-by si semnalizeaza continuu in reprize de cate 2 aprinderi succesive -daca cineva a mai avut de-a face cu acest defect, il rog sa ma ajute, deoarece sunt constient ca un sony te pune mult la incercare...si mai ales fara schema :sparge:

Link to comment
  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eu banuiesc ca este traf-ul linii, o sa -l pornesc cu becul, dar nu am tv-ul la indemana, se afla in alta locatie, pana atunci o schema mi-ar fi de ajutor :sparge:-totusi cineva stie semnificatia celor 2 aprinderi succesive a led-uli?...am inteles ca ele indica zona cu defect... :aut:

Link to comment
  • 2 weeks later...

azi am pus traf-ul cel nou, destul de scump...hr8579, a pornit tv-ul dar avand imaginea stansa pe orizontala, ca si cum ar fi corectia e-w...traf-ul original avea cod nx4521/z, credeti ca def. provine din cel care s-a inlocuit, care nu-l echivaleaza perfect?Daca cineva l-a mai inlocuit, sa-mi spuna si mie cum se manifesta :sparge:

Link to comment
  • 2 weeks later...

va multumesc pt. schema, azi am intrat mai tare in tv, dupa ce am tot amanat...vestea buna este ca s-a rezolvat: defectul consta in scaderea unor capacitati care veneau la terminalele finalului de linii...nu a mai fost nevoie sa mai intru in mod servis... :aplauze

Link to comment
  • 2 years later...
Guest bombonel90

salut! SIN poti sa imi spui si mie exact ce a trebuit sa schimbi la televizor, ca am si eu unul identic cu aceeasi problema pe care ai avuto tu, se poate sa ma ajuti.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines