Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Optosync PRO-40


Everest

Recommended Posts

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

prea multe pe google despre el nu am gasit dar este un flash de studio de provenienta ruseasca daca te pasioneaza fotografia e super util numai sa mai gasesti lampile ca sa te poti folosi de el :) daca nu-ti trebuie fa o pomana si da-l la un pasionat ca dezmembrat nu semnifica nimic poate n-ai sa folosesti niciodata componentele si doar de dragul de a le depozita.... :)

Link to comment

nicul, e voie sa discutam orice, numai sa nu incalcam regulamentul elforum, adica asta de aici:

http://elforum.info/viewtopic.php?f=94&t=2390

Regulamentul nu l-am facut eu si nu am nicio placere sa fac pe politistul si sa explic la fiecare de ce. Imi mananca timp si energie si e munca voluntara. Nu se plateste. Totusi o fac pentru ca altfel nu am mai avea forum, am avea doar un loc plin de injuraturi, reclame si mesaje amestecate.

 

Everest pusese in primul mesaj anunturi de vanzare de echipament foto. De asta am intervenit in mesajul lui, i-am sters link-urile de vanzare si am explicat de ce, ca sa nu se supere nici el si in acelasi timp sa ramana scris si pentru nou venitii care nu au aflat inca despre sectiunea de vanzari sau despre regulament.

 

Cine e nemultumit sa spuna clar si fara ocolisuri de ce e nemultumit.

De exemplu, nu am cum sa ghicesc ce inseamna "moderatori cu tendinte ciudate" si nici la ce moderatori se face aluzie.

 

La Foto interventiile pot fi de la Vasile, Madalina sau de la mine. Daca sunt interventii mai vechi atunci pot fi de la alti moderatori care acum s-au retras. Mesajele care au aterizat la Foto prin mutare pot avea interventii facute de alti moderatori. Si tot asa.

 

Cand considerati ceva in neregula, va rog sa spuneti clar ce si cum, altfel e degeaba.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines