Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

hdd toshiba


andrey

Recommended Posts

STIMA :aplauze TUTUROR !!! In legatura cu un hard la care am schimbat un atmel cu unul identic+ am schimbat si controlerul tlc 2245 [motor+acuator ] , acum este vazut in bios dar cind sa-l incarc cu win-ul dispare din vizorul bios-ului, daca il scot si-l introduc in laptop este vizibil :nas: dar nu ia win-ul!!! Mesajul scris apare in formatul[ invalid partition table]Astept sfaturi de SPECIALISTI[ TEHNICA] !!! Multumesc anticipat !!! RESPECTE :aplauze TUTUROR!!!

Link to comment
  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

STIMA!!! Este reparat ca era mort total a trebuit inlocuit tls2245 si atmel-ul intern eeprom cu traseele de disc compartimentarea !!! Am incercat sa incarc win-ul ,dar nu vrea si dispare din biosul laptopului; apoi il scot, il bag la loc apare +hard adica-i vazut in bios dar partitia disc director este din doua part 37 gb si 40 gb . Astept sfaturi de SPECIALIST!!!

Link to comment
  • 2 weeks later...

inainte de instalarea unui sistem de operare (mai ales windows) iti recomand sa pui hdd-ul pe un rack extern. daca functioneaza pe rack poti sa il formatezi cu un utilizat si il bagi in teste (pq magic, Hard Disk Low Level Format Toolm, Active Kill disk, ->> HD tune s.a.m.d).daca nu ai un adaptor ide 2.5'' -> USB poti incerca sa rulezi un win/ubuntu live si ve zi daca merge formatat low level (o sa dureze ceva) sau reparare MBR.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines