Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Philips 20PT1547/01


Recommended Posts

Buna ziua as dori sa stiu ce ecran s-ar potrivii la acest model de televizor http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=20PT1547/01&slg=ro&scy=RO l-am scapat pe jos si s-a stricat ecranul s-a rupt lampa din spate as dorii sa stiu daca as putea pune orice ecran sau numai ca cel original. Daca schimb ecranul trebuie facute si alte modificari sau numai pun si il pornesc si merge? Multumesc.

Am pus un ecran de la un tv mai vechi dar mu se vede clar apar ceva casi cum ar fii un magnet langa el ce poate fii?

Am pornit merge dar nu se vede numai pe jumate ecranul.

Link to comment
  • Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

De la jumate in jos nu se mai vede adica imaginea este facuta mica numai pe jumate ecranul numai in partea de sus nu stiu nu este ceva condensator dus sau ... la alea vechi puteai regla din potentiometru alungirea imaginii la asta nu merge nu are potentiometre.Nu se poate largi cumva imaginea ea este mica sa se vada pe intreg ecranul?

Link to comment

Nu este defect a mers pe un alt televizor dar s-a ars ceva in el si nu l-am mai facut am zis imaginea este mica numai pe jumatatea de sus a ecranului nu se poate cumva din setari sa o lungesti? Cand l-am pornit prima data toate saterile au fost la 0 si culoare si contrast si tot . Eu cred ca s-a fi resetat de tot si de aia nu arata imagine mare pe ecran.

Link to comment

Eu nu am zis ca e defect ecranul ci TVul din cazatura sunt 99% ca pe langa spargerea tubului s-a mai fisurat si placa de baza,deci acolo vor trebui cautate fisurile.In meniul de service se intra cu 0-6-2-5-9-6-osd si acolo aveti VA amplificare verticala .Grija mare sa nu termini de tot tvul.

Link to comment
  • 4 months later...

Totusi ati masurat de curiozitate rezistenta bobinelor de deflexie pe verticala la cele doua tuburi?Chiar daca tuburile sunt identice trebuie sa intrati in mod service si sa incercati sa reglati pozitia si apoi dimensiunea pe verticala (dupa cum reiese din imaginea postata de dvs.).

Link to comment

Problema este ca nu am telecomanda originala numai pe cea unuversala asa ca nu stiu cum as putea intra in memiul service.In meniul srvice nu se poate intra numai cu telecomanda sau sunt si alte metode?Tocamai acuma o sa fug pana la un vecin ca am vazut o astfel de telecomanda la el sa vad daca nu cumva este asa si dupa daca este o sa vad ce pot face.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines