Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se poate adapta un UPS la centrala cu lemne


Recommended Posts

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ce-ar fi sa citesti inainte sa intrebi?Nu crezi ca e mai de bun-simt?

Dar nu afecteaza cu nimic acumulatorii mai mai electronica din ups? si daca pun un accumulator de 74Ah de masina? in cat timp il incarca?

Asta depinde de UPS...exista zeci de mii de modele diferite...
Link to comment

Da asta am inteles fiindca cautarea functioneaza. Dar nu afecteaza cu nimic acumulatorii mai mai electronica din ups? si daca pun un accumulator de 74Ah de masina? in cat timp il incarca?

:cry: ba da il afecteaza. in momentuul cand tensiunea la priza revine , upsul intra pe incarcarea bateriei iar modulul de incarcare e conceput pentru o baterie mica daca soliciti cu o baterie mai mare e problema ta .spor la treaba .
Link to comment
  • 3 weeks later...

Buna tuturor.Am un UPS de 500 VA si as vrea sa adaptez la o centrala cu lemne ce ar trebui sa modific sau sa adaug pe langa UPS ca sa functioneze, si sa tina curentul pentru pompa cat mai mult timp.Mersi

Eu folosesc de 3 ani un UPS mai vechi cu priza normala in spate + un acumulator auto 12V/45 A la o centrala pe lemne cu gazeificare 24Kw. Precizez ca singuri consumatori sunt:- ventilatorul de 50 W care functioneaza doar atunci cand scade temperatura apei din instalatie pana ajunge iar la temp. reglata;-pompa pt recirculare 75-80 W .In aceasta configuratie are o autonomie de cateva ore bune (peste 4 ore deocamdata nu a fost curentul oprit).
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines