Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

portare program

dorelb

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dorelb

16

• Liviu M

12

• nel65

8

• MatyC

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Despre asta este vorba. Am o stea cu joc de lumini foarte frumoasa dar care acum doarme. Picul a dat în primire.

Pot sa-ti dau la schimb un 16F876 daca te intereseaza.

@volhov. Mersi mult. Dacă nu se poate porta programul (?) atunci am să fac schimbul. Am 6 pic-uri 16f886, și nefiind diferență prea mare intre ele, cred ca se va găsi cineva să mă ajute. Dacă nu atunci, da.

Eu am facut o tentativa, da' nu-s convins ca mi-a si iesit. Numai ca fiind eu curios din fire, voiam sa vad daca am reusit. Asa ca am sa te rog sa te vaiti sau sa ma lauzi, dupa caz.PS Pe viitor recomand sa pui direct sursa fisierelor. A fost nevoie de inca un fisier cu ceva macrouri, fisier pe are l-am gasit la Monsieur Menes Plier (sau Menesplier, nu m-am prins de tot :rade: ).

stea886.HEX.txt

si nu mai faceti inca o tentativa ?Am si eu softul de la esr-capacimetru pentru 876A si as vrea sa-l portez pe 886.Este in arhiva de mai jos