Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

doua difuzoare necunoscute


Guest stefan_laurentiu81

Recommended Posts

Guest stefan_laurentiu81

salutare..azi m-am (pricopsit) cu 2 difuzoare dar culmea este ca nu stiu ce marca sunt si daca este ceva de (capul) lor....nu am nici la ce sa le incerc dar le-am incercat cu o baterie de 1,5v si fac zgomot,deci sunt functionale zic eu...acum o sa scriu ce este scris pe ele: C D R ELECTRONICA ITALY MODEL LS 81 POWER 120 WATT IMPEDANCE 4 OHM zicand astea as dori sa imi spuneti daca sunt bune in vreun fel sau altul si ce putere de amplificare sa bag in ele asta cand o sa am ocazia....va multumesc mult!

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Cat de bune sau rele sant...doar dvs o sa va dati cu parerea cand le veti cupla la un amplificator si veti auzi cum....suna!!Legat de putere; cel mai bine este sa da-ti volumul,progresiv ,de la zero spre maxim, si sa vedeti cum se comporta membrana,asta sa nu spargeti si difuzoarele si sa ''terminati'' si amplificatorul!!p.s.-Nu sant cumva pentru auto?!?!?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines