Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firmware Samsung corby s3650


Recommended Posts

Buna ziua,nu am avut ce fae si am facut update de firmware la acest telefon si acum am diferite probleme in functie de soft.Cu cele care arata ca originalul nu imi merg buntoanele iar cu unul de orange nu imi merge internetul si nu pot vedea log-ul de apeluri.Are cineva vreun link cu firmware original de ss corby sau cu unul care merge 100%?Euam incercat pana acum uratoarele firmware-uri:S3650MXEIK1S3650XEIJ2S3650BVII6-OrangeSau poate puteti sa mi spuneti cum sa il rezolv pe unul dn cele mentionata si sa il fac sa mi mearga buoanele.Va multumesc.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...

Nimeni nici o idee?? :jytuiyu

aici gasesti. toate-s bune. insa ceea ce descrii pare o defectiune hardware, nicidecum software. inainte de a-l softa, desfa-l si arunca un ochi pe placa. vezi ca sunt probleme cu s3650 si s5230 la soft. sunt foarte multe revizii de placi si nu merg toate softurile. sa nu uiti sa scrii BOOT-ul!
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines