Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Pacific PTV 7003


Recommended Posts

Am la reparat un Pacific..PTV 7003...In chooper foloseste TDA 4605/2..l-am gasit defect..Am facut o comanda la mivarom, si mi-au trimis TDA 4605/3..(in loc de TDA 4605/2)...Am pus acest TDA 4605/3 in montaj..dar NU functioneaza deloc...Care ar fi cauza...Cred ca Tda 4605/2..are frecventa de lucru de 20 Khz..iar Tda 4605/3-Austria..are 180 khz..daca imi mai aduc minte..Mentionez ca am verificat la,,sange,,toti conzii..pf..nf..microfarazi ..rezstente si diode ..totul e in regula...o intrebare..Ce ar mai putea fi...Rog la meseriasi un raspuns..si multumesc frumos..

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Sursa de alimentare funcţionează în modul burst la tipic 20 - 40 kHz. Tensiunea de iesire poate fiun pic mai mare sau mai mică decât valoarea nominală, în funcţie de proiectarea transformatorului şia rezistorilor divizorului de tensiune control.Mai mult ca sigur IC = stift.

Link to comment

Dl Toni Marginean spune "daca tensiunile pe integrat sunt bune" -sa ne lamureasca autorul cum e cu ele si pe urma vedem si ce e cu integratul.Ne intereseaza in primul rand tensiunea la pinul 6-daca nu ajunge la 12v la cuplarea la retea,tda4605 nu porneste.Tensiunea la pin 6 se masoara fata de masa primara.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines