Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de schema sau manual service osciloscop E 0103-A


Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul, am nevoie de schema sau manual de service pentru acest osciloscop. Luni la scoala o sa-mi bag nasul in el sa vad ce probleme are si as vrea sa dispun de tot ce ma poate ajuta. Daca cineva are posibilitatea sa ofere sub orice forma, rog sa ma anunte.Mii de multumiri!

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Va ofer manualul service E0103 si se poate descarca de aici : http://www.megaupload.com/?d=TFGTKICJ

va multumesc foarte mult.tocmai am gasit si pe forum acest topic: viewtopic.php?f=19&t=66953nu am apucat sa descarc si sa studiez dar cred ca este suficient. va multumesc inca odata.LE: am apucat sa verific cele 2 surse, contin acelasi material de inspiratie si sunt suficiente. Multumesc!
Link to comment

azi am avut primul contact cu "animalul" din titlu.dupa ce m-am chinuit cu ce aveam la indemana am reusit sa-l alimentez cu un cablu de alimentare pt pc folosind 3 crocodili.dupa putina butoneala au aparut si spot-urile. acea mica luminita verde mi-a luminat ziua de azi dupa 6 ore de programare php + paypal.dupa o caruta de stress si cu osciloscopul, mi-am dat seama ca potentiometrul pentru pozitie pe orizontala e defect. spotul fuge doar pana la 3/4 din ecran si pot-ul se misca cam in gol.totodata trebuie sa aduc cumva pe panou si potentiometrul pentru luminozitate. e bine reglata... dar n-ar strica acces si la el deoarece cineva dupa inlocuire l-a lasat prin cutie.mentionez ca se lucreaza foarte greu in interiorul lor. ori iti faci timp sa desfaci blocurile sa lucrezi cu ele pe masa ori iti mananci nervii pana iti faci acces la unele suruburi cheie.din lipsa de timp am preferat sa desfac strict suruburile necesare. maine daca am timp si acces la el o sa incerc sa inlocuiesc/repar potentiometrul pentru pozitie si sa plantez un cablu de alimentare definitiv. Urati-mi noroc pentru ca am nevoie :)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines