Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV FUNAI DEFECT


Recommended Posts

Am un tv Funai , tip sport , pe capacul caruia scrie , Model 14D-0810 , echipat cu STV2246H , si ST92L95C7BL .Final linii BU808DFH .Pe sasiu nu am gasit un numar sau o serie , din care cauza nu am gasit o schema .Finalul sa strapuns , l-am inlocuit dar fara rezultate . Pentru a verifica si restul as avea nevoie de o shema ptr acest tip de tv , va rog respectuos daca aveti sa ma ajutati .Cu multumirile de rigoare .Scuze ptr greseala .E vb de 14D-0810 . Pe sasiu nu am gasit o serie sau tip de sasiu .

Link to comment
  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...
Guest Remus66

Stimati colegi, ca sa nu mai deschid alt topic voi posta si eu aici.AM un TV Funai, model 21D-3218F.Nu stiu sa indic tipul sasiului, de fapt nici nu stiu unde este acesta marcat.Problema este ca aparatul dupa apasarea intrerupatorului de retea, nu mai poate fi pornit decit din telecomanda, butoanele de pe fata frontala nu mai functioneaza, nici unul dintre ele. Aparatul este al bunicului mei si oricit ar parea de ciudat, el se descurca mai bine cu butoanele frontale decit cu telecomanda. Defectul a aparut brusc, de pe o zi pe alta, de fapt a constatat ca nu-l mai poate porni prin apasarea butonului P+.Din telecomanda aparatul functioneaza normal.Va rog sa-mi indicati pasii pe care sa-i urmez ca sa rezolv defectul.

Link to comment
Guest Remus66

Asta ce mai este ?Ar fi cumva vreo protectie impotriva "umblarii" copiilor ? Cam asa as traduce eu.Daca este asa cum se anuleaza ? Scuzati daca intrebarile sunt prostesti, insa eu nu am mai avut in fata un asa TV, cu asemenea smecherii !!!!! Eu la TV ma uit citeodata (destul de rar) si apoi il opresc de la buton.

Link to comment
Guest Remus66

Va multumesc, asa a fost, aparatul a fost blocat din meniu.Habar n-am avut ca exista o asemenea optiune. Ma mai plimbasem eu prin meniu si am vazut "BLOCARE", insa nu stiam ce este si nici nu m-am jucat la ea asa de curiozitate.Va multumesc inca o data.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines