Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAMSUNG CW-29Z306V CH.S62B


Recommended Posts

  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

as avea o nelamurire daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi acest aparat avea j6920 defect am schimbat condensatori cr407 de 1,5nf/2kv si c408 de 27nf/400v si tranzistorul defect din BO problema este ca dupa pornire tensiunea din BO scade de la 142v la 119v,am decuplat bobina de deflexie nu mai apare aceasta problema am masurat bobina are 1 respectiv 12ohmi este bine sau probleme cu deflexia.

Link to comment

adica in regula atata arata aparatul care nu este nu stiu ce performant poate ca ar fi mai mult sau mai putin nu stiu sigur,dar sa defectat iar tranzistorul de BO am masurat condensatori care au aproape de valoarea trecuta pe ele . ar fi indicat sa schimb toti condensatorii cu altele noi?am schimbat doar cele mentionate mai sus restu masurate au cam dat bine spun eu.

Link to comment

sa pus bec in loc de final linii nu am cadere de tensiune porneste tv se aude un sunet in difuzoare cateva secunde(gen nintendo) si intra in stby TV pe urma iara porneste si tot asa sunet cateva secunde si iara stby tensiunea este de 142V cat e pornit, tranzistorul nu se incalzeste sa nu poti tine mana pe el

Link to comment

va multumesc ptr ajutor sa constatat faptul ca deflexia este defecta!am facut rost de alta deflexie sa schimbat toate C-urile de pe langa traful de inalte adica de pe toata placa respectiva tranzistor am folosit 2SC5570 care merge aproape rece dupa aproximativ 1 ora de functionare.numai bine!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines