Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

meniu sinudyne 14310 Jazz TLV


Guest Florinksu

Recommended Posts

Guest Florinksu

Salutare! Ma poate ajuta vre-un coleg?Am un "Sinudine TVC 14310 Jazz TLV" si unul "Rock 14210V TLV" ambele cu telecomanda (trimise de un prieten din Italia, spune el de la un hotel) si nu reusesc in nici un fel sa intru in meniul mare sau sa reglez posturi. :sparge: Am inteles eu de pe net ca ar fi blocate pe un meniu limitat.Va multumesc anticipat pt orice sugestie!

Link to comment
  • Replies 26
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Florinksu

Nu au alte butoane inafara de cele de pe panoul din fata. Telecomenzile sunt identice iar pe capacul bateriilor am gasit urmatoarele:

RC 0302/00

3139 148 52152

Made in indonesia

BS 00716 030547

 

Am gasit eu ceva pe net...

www.maritv.net/forumtv/topic.asp?TOPIC_ID=18951

dar nu merge.

Am apasat "meniu" de la tv si "osd" de la telec si nimic. Cred ca nu e pentru modelul asta...

:sparge:

Link to comment
Guest Florinksu

Pinul 7 de la procesor??? Asta inseamna ca tre' sa-mi bag nasu' in tv? :16 Cunosc un pic de "meserie" dar ... eu stiu??? Mi se pare ciudat ca nu are o comanda externa pt asa ceva.Totusi cred ca trebuie sa existe o combinatie de butoane sau ceva. Acum il demolez sa ma "uit" un pic IN el, daca nu ma pot uita LA el. :freaza:

Link to comment
Guest Florinksu

Am rezolvat, in final. :101 Dupa pornire se tin apasate 2 butoane ale telecomenzii (RC 0302/00) ale meniului de teletext si anume[?] si [x]. Sunt marcate cu 2 romburi dedesubt. Si asa apare meniul principal. :da Nu pot crede cat de banal era. I-mi vedea sa-mi dau palme cand mi-a aratat meseriasu'. :bataie Maine ma "lupt" cu un MIVAR... dar la asta e mai simplu... are butoane :rade: Va multumesc oricum pt intentiile bune! :aplauze

Link to comment
  • 1 month later...

Buna seara tuturor si la multi ani pe 2012. Nu prea am inteles povestea din acest topic. Am primit si eu un asemenea sinudyne la reparat ( nu prea mai tin minte, model Rock 1422 parca ) si i-am facut rost clientului de telecomanda din attach. Postez si schema ( parca cea din attach este dupa cate imi amintesc ). Procesorul este din familia TMP47----. Eventual vin cu mai multe detalii luni seara ca am uitat hartia cu datele la atelier.Am apasat cele doua taste pentru a intra in install si nu merge. N-am inteles bine procedura pentru dezactivare mod hotel ( deci nu pot intra in menu-ul de cautare programe ). Daca vrea cineva sa-mi explice?Multumesc.

post-19545-139829365481_thumb.jpg

Link to comment

Incearca cu MFY sau Bravo inscrise cu codul 1207.Pentru intrare in meniul de instalare apasa tasta "sound".

Am programat telecomanda bravo cu codul IR1207 dar sincer sa fiu nu am apasat tasta " sound ". Incerc luni.Chestia cu dezactivarea modului hotel nu am inteles-o. Ca la Philips. O aveam notata undeva dar n-o mai gasesc la dracu, ca asa se intampla, cand cauti nu gasesti.
Link to comment
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines