Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV -HYUNDAI DEFECT


Recommended Posts

Buna dimineata, Domnilor am o rugaminte la dumneavoastra.Am acest "TV HYUNDAI" Model HRH -2007 la un batrin si bolnav la tara ,si are sursa defecta, si la sursa are circuitul STR-W 6753 cu 6 pici si este crapat . Am facut comanda la mai multe firme la care fac comenzi si NU au pe stoc si NU pot sa rezolv problema .Asi dori cu ajutorul dumneavoastra sa pun o sursa universala UPS001 daca se poate ? dar NU am avut nici o data ocazia sa montez o sursa UPS ,si NU stiu ce piese sa suspendez si unde sa pun firul rosu si firul verde ,daca are optocuplor.Asi dori schema si indicatile directe pentru suspendara peselor, si montarea firelor de la sursa UPS unde este bine sa fuctioneze TV-ul. Recunosc si e greseala mea ca nu am notat ce sasiu are si ce circuite are, m-am gindit ca voi gasi la firme STR-W 6753 sapun TV-ul in fuctiune dar..... Va multumesc .

Link to comment
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Domnilor va multumesc foarte mult de ideia unde pot gasi circuitul STR-W 6735 ,dar NU pot face comanda pentru 1 sau 2 bucati ,am facut mai multe comenzi pentru piese necesare.si am comandat si circuitul STR-W 6753 pentru TV-ul sus mentionat ,si am platit o suma mare de bani ,si NUU imi pot permite earasi o alta comanda ,poate mai tirziu si va rog sa ma scuzati. Astept un ajutor de la specialisti de a monta sursa UPS001 cum am mentionat mai sus daca se poate ???

Link to comment

Firul rosu se leaga la infasurarea de 300V(capatul care venea la STRW)firul negru la masa primarului si firul verde nu se leaga.

Eu nu prea am incredere in in aceste surse (cu toate ca am montat cateva ,doar in tv. fara opto.)> chiar daca mai dureaza un timp pana la procurarea integratului , va recomand sa reparati sursa originala !!! >> asta e sfatul meu --dvs decideti !!
Link to comment

Va inteleg domnilor ideile dumneavoastra,sunt foarte utile ,dar batrinul de la tara si bolnav NU mai doreste sa mai astepte pina sa fac o alta comanda si sa primesc piesa originala ,asa ca eau in calcul varianta de a monta sursa UPS cum spune Dan cod ,dar doresc o parte a schemei ,partea de la sursa sa inteleg mai bine ce piese sa suspend ca TV sa fuctioneze cu sursa UPS . Va multumesc mult .

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines