Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

kamacrown k-3820


Recommended Posts

  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Schimbati tranzistorii care sunt pe rosu cu ce de pe verde pe placa tk sa vedeti rezultatul.

N-are nici un rost sa-i tot schimbe intre ei tranzistorii din moment ce numai la pornire face defectul. Posibil tub uzat.
Tot timpul e asa rosu.Am redus din screen ,dar tot asa se comporta.Cum sa verific daca e tubul????Va rog ajutor!!Mersi mult.

post-59578-13982933343_thumb.jpg

Link to comment

Pai in poza e cam mov nu rosu.Desfa catozii din circuit si vezi ce tensiune masori pe ei cu tvul pornit.Apoi vezi cum arata culorile cand masori tensiune pe ei .Eu cred ca tubul este lipsa de verde sau verde slab(daca nu ai tester masoara tensiunile pe catozi )

Link to comment

Pai in poza e cam mov nu rosu.Desfa catozii din circuit si vezi ce tensiune masori pe ei cu tvul pornit.Apoi vezi cum arata culorile cand masori tensiune pe ei .Eu cred ca tubul este lipsa de verde sau verde slab(daca nu ai tester masoara tensiunile pe catozi )

Am intrerupt cablajul la catozi si tens. sunt:KB-93v,KR-134v,KG-105v.Cu aparatul pe catozi,culorile abia se vad..
Link to comment
Am intrerupt cablajul la catozi si tens. sunt:KB-93v,KR-134v,KG-105v.Cu aparatul pe catozi,culorile abia se vad..

 

 

 

Interesant ca albastru pare mai slab,evident rosu sta cel mai bine.

Eu zic ca tubul este problema acolo.

Iti multumesc tovarase!!!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines