Tavi Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 care aventi nevoie urgenta de vreo schema si nu o gasiti, puteti sa imi scrieti pe [email protected] si daca am va servesc vreo 2 saptamani sunt foarte ocupat si nu prea mai am timp sa intru aici si sa citesc toate mesajele si din cei care ati mai cerut scheme si nu le-ati gasit ( sincer nu am apucat sa citesc foarte multe mesaje de aici ) , puteti sa va incrcati norocul , poate le am eu :rock: Link to comment
Guest vasya_cl Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 am si eu un televizor "cromatic" si unul alfa si nu gasesc schema nici macar tipul nu il stiu! multam pentru ajutor :prayer: Link to comment
MifTy Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 eu am un monitor GRID (atât scrie pe el), firma e din suedia/danemarca... adică era, că nu mai e, şi habar n-am de unde să scot schema...ştiu cam ce are (final linii), ştiu şi care e piesa de schimbat (se vede cu ochiul liber că e "dusă"), dar pe original nu se mai poate citi nimic, şi fără schemă habar n-am ce să caut (tranzistor, sau tiristor, am mai văzut şi cu de-astea, de ce model, etc...)monitorul e un păpădit de 14 inci, dar la vârsta lui (fabricat in 1992), şi având în vedere că mi-a picat acum un an (şi treaba asta a fost singura problemă în cei 5 ani de când îl am eu...), ar merita să-l repar... Link to comment
I.Dani83 Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Am nevoie de o schema a sursei de alimentare a unui monitor Compaq cu 2so680 in sursa si optocuplor.Nu cunosc acum modelul, dar daca sti ca ai ceva...da-l te rog. A-m sa iti spun maine modelul. Link to comment
mihaim Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Pentru Dani83:Gasesti schema pe topicul deschis de tine cu 2SO680 Link to comment
I.Dani83 Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Pentru Dani83:Gasesti schema pe topicul deschis de tine cu 2SO680Stiu stiu am luat`o multam.Am apelat si la TARA desi am postat de 2 ori pt. ca ..credeam ca mi-o da mai repede . 10x . Link to comment
Guest Satenicu Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Scheme de Cromatic si Elcrom+Alfa mai am si eu dar nu sunt inca scanate Link to comment
Tavi Posted May 14, 2006 Author Share Posted May 14, 2006 pentru elcrom si alfa - adresa de mail , ca sunt mai mari si nu stau sa la rhivez ca sa le pun aici Link to comment
Recommended Posts