Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

care aventi nevoie urgenta de vreo schema ...

Tavi

Recommended Posts

care aventi nevoie urgenta de vreo schema si nu o gasiti, puteti sa imi scrieti pe [email protected] si daca am va servesc

vreo 2 saptamani sunt foarte ocupat si nu prea mai am timp sa intru aici si sa citesc toate mesajele

si din cei care ati mai cerut scheme si nu le-ati gasit ( sincer nu am apucat sa citesc foarte multe mesaje de aici ) , puteti sa va incrcati norocul , poate le am eu :rock:

• 3 months later...
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tavi

2

• I.Dani83

2

• mihaim

1

• MifTy

1

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

eu am un monitor GRID (atât scrie pe el), firma e din suedia/danemarca... adică era, că nu mai e, şi habar n-am de unde să scot schema...ştiu cam ce are (final linii), ştiu şi care e piesa de schimbat (se vede cu ochiul liber că e "dusă"), dar pe original nu se mai poate citi nimic, şi fără schemă habar n-am ce să caut (tranzistor, sau tiristor, am mai văzut şi cu de-astea, de ce model, etc...)monitorul e un păpădit de 14 inci, dar la vârsta lui (fabricat in 1992), şi având în vedere că mi-a picat acum un an (şi treaba asta a fost singura problemă în cei 5 ani de când îl am eu...), ar merita să-l repar...

Am nevoie de o schema a sursei de alimentare a unui monitor Compaq cu 2so680 in sursa si optocuplor.Nu cunosc acum modelul, dar daca sti ca ai ceva...da-l te rog. A-m sa iti spun maine modelul.

Pentru Dani83:Gasesti schema pe topicul deschis de tine cu 2SO680

Stiu stiu am luat`o multam.Am apelat si la TARA desi am postat de 2 ori pt. ca ..credeam ca mi-o da mai repede . 10x .