Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Buget 1400 de lei.Ce boxe sa aleg?


Guest HDdanutHD

Recommended Posts

Guest HDdanutHD

Salut! Am facut acest topic pentru a fi ajutat...daca se poate :jytuiyu

Am un buget de aprox. 1400 de lei.

Ce boxe as putea alege pentru pc ca sa ma incadrez in buget?Mentionez ca am nevoie de un bass patrunzator si nu de calitatea aia exagerata.Nu sunt audiofil... :nas:

Lxlxh=4 |3,5| 2,5 <--------------- marimea camerei in care voi folosii produsul.

Mam gandit la ceva 2.1 sau 5.1.In niciun caz 7.1.

Am vazut multe oferte tentante,printre care si:

1.logitech z5500

2.Akai-AS005RA-750B/SS006A-305

3.Cerwin Vega ve8/sau ceva asemanator

Va rog mult ajutati-ma.Nu stiu ce sa aleg :cry:

 

Link to comment
  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Daca si Akai ala e sistem audio atunci eu sunt popa!Z5500 e mult peste ala cu multi ani lumina..Nu sunt fan logitech dar am ascultat acel akai in magazin si e ca pixul.la 1200 ron da receiver audio+boxe5.1.Firma aceea numai numele e de ea nu are treaba cu vechea firma Akai.Faci cum vrei dar eu zic sa alegi altceva!Acuma e alegerea ta!

 

Eu zic sa te uiti la asa ceva http://www.eta2u.ro/component/page,shop ... ang,ro_RO/

Este mult peste logitech si akai!

Link to comment

Edifierul acela arata destul de promitator, depinde de calitatea de constructie. Akaiurile acelea sunt slabe ca putere si calitate, Z5500 e slab la sateliti, cam scump si cam defectuos, dar totusi are bass destul de puternic, asta din ce stiu eu ca am avut, dar la prima vedere si edifierul acela pare sa aiba subwoofer destul de puternic, vad ca are difuzor tot de 10" si sateliti mai de doamne ajuta. In orice caz decat akaiurile acelea mai bine Logitechul la care daca te zbati putin ii vinzi 2 sateliti, mai pui putin si ii iei niste radiotehnika s-30b pt front si iesi mult mai castigat. Poate ca asta e cea mai buna solutie mai ales daca te intereseaza si 5.1 pt filme.

Link to comment

eu as alege statie +boxe separate daca cauti bine pe net gasesti o statie 2x240w la 350 lei e doar amplificatorul fara bas inalte etc e amplificator care se monteaza in rafti dinala rak si deobicei reglez din mixer sau alt ceva iar boxe......vazusem ceva ieftin si bun e adevarat foarte criticat dar eu nu ma plang nu mau lasat niciodata sunt unele dibeisi cu 2 difuzoare de 30 cm tewtere si horn parca costa in jur de 350 lei bucata sau 450 buc as spune si nume de siteuri dar nu am voie :cry:

Link to comment

Daca vrei un bass patrunzator iti recomand Edifier s730.Este foarte bine construit pe site scrie ca are 30 kg tot sistemul.Subul are diful de bass de 25cm +fata de Logitech satelitii au difuzoare pentru frecvente inalte dedicate+sunt de lemn.Pentru pc e mai mult ca perfect!Are si iesire digitala.Eu as merge pe varianta asta!L-am vazut in realitate dar nu l-am ascultat!Este foarte masiv subwooferul!Acuma vezi tu ce alegi!Bafta!

Link to comment

Tot pe Edifier-ul acela as merge pt. PC, insa Logitech-ul are avantajul intrarii optice, functiei night mode, consolei dotate...in schimb e bolnavicios, lipsesc mediile, sateliti "de jucarie".

Surprinzator de bine suna si JBL Creature III, putere rezonabila pt. o camera normala, pret mai mult decat onorabil, in jur de 400 lei.

Posted Image

Link to comment
  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines