Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare radio cu lampi


alexutu

Recommended Posts

Bunicii mei au avut acest radiou, din pacate nu mai exista.acum imi dau seama ca ar fi putut fi o piesa f. frumoasa. totusi poate ma ajuta cineva sa vedem modelul. nu prea am vazut asa radio pe nicaieri. daca nu ma insel ca marca era Electronica, tin minte ca avea 2 difuzoare pe lateral de aprox 20 cm, rotunde, iar pe grila de fata 2 potentiometre, asezate ca 2 ochi pe fata radioului 1 pt scala si unul pt volum probabil, si pe partea din mijloc cateva butoane, probabil pt schimbat gama de frecvente. sub partea de radio se deschidea o usa de lemn si inauntru se afla picku-up. era destul de inalt avea picioare de lemn, se vede in comparatie cu frigiderul. poza este extrasa dintr-o filmare de familie. daca as mai putea revedea modelul as fi f incantat, fie si pe vreun site de profil.

 

 

Posted Image

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Va salut , Aparatul din poza este " Fantezia " S-604 A . Acest aparat s-a fabricat si in varianta " combi " prin utilizarea unui pick-up de tip GE-56 , intr-o caseta situata dedesubtul aparatului ; aceasta este prevazuta cu picioare care se pot monta optional . Cu picioarele demontate , ansamblul poate fi o frumoasa piesa de mobilier ornamental asezata pe o masa . Daca se monteaza , ansablul poate fi o piesa eleganta de mobilier de sine statatoare. Totodata cele doua piese ale ansamblului sunt complet separabile , radioreceptorul avand propriile picioare ca la varianta simpla . Schema si caracteristicile electrice se gasesc in " Cartea albastra " , vol 1 , pag. 71 , 72 , 73 .

Link to comment

... si eu sunt pentru Fantezia. Am unul dar e prapadit rau de tot...

daca puteti sa imi dati mai multe detalii despre el as fi incantat, gen era un radio bun, era stereo, avea banda pt fm, se poate gasi pe undeva unul in stare buna, si cam cat ar costa un exemplar.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines