Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

lipire mufa sony ericsson


Recommended Posts

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Iti trebuie cateva scule daca vrei sa nu iti mai cada mufa. Un letcon bun cu un vf adecvat, tresa absorbanta, flux, fludor cu un diam mai mic( 0,5..0,7). Dai mufa jos, pui flux pe placa treci cu letconul si cu tresa absorbanta ca sa nivelezi pad-urile. pui mufa noua sau o cureti/decapezi si o pui pe cea dezlipita. Bagi flux pe placa pui mufa si lipesti prinderile(urechile) la masa mai intai .Aceste lipituri trebuiesc facute bine ca sa nu se mai dezlipeasca. Cand lipesc urechile alea de la masa suflu si putin aer cald la vreo 200 si ceva de grade peste mufa si in acelasi timp lipesc si cu letconul ca sa se lipeasca bine in profunzime. apoi lipessti si ceilalti 5 pini si gata. daca crezi ca nu poti face asta mergi la service.

Link to comment

salut baieti mi s-a stricat mufa de incarcare la telefonul meu se elm am desfacut telefonul si am vazut ca sunt 5 picioruse dezlipite cu ce pot sa le lipesc? contactele sunt foarte fine

Daca intrebi asta inseamna ca e prima oara cand ti se intampla. Desi pare simplu cand te uiti cum fac altii (pe YouTube), in realitate e nevoie de experienta.

 

Daca vrei sa mergi la sigur atunci du telefonul la un atelier de reparatii cat mai bun. Daca vrei sa incerci singur ai nevoie de multa indemanare, experienta si de un minim de scule.

 

Oricate scule ai avea, foarte rar iese bine din prima si fara experienta.

Exerseaza inainte pe un alt aparat, unul de care sa nu iti pese daca se strica definitiv.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines