Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaptare (transformare) display laptop


Guest FocusSAN

Recommended Posts

Guest FocusSAN

Salut tuturor!

 

Am si eu o intrebare. Se poate face din display-ul unui laptop un monitor pentru surse externe gen dvd player, receiver tv, etc?

 

Acesta este display-ul

 

Posted Image

 

si asta e mufa acestuia

Posted Image

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest FocusSAN

Multumesc! Are legatura cu ce imi trebuie, dar nu in totalitate sau poate nu am inteles eu neavand cunostinte prea bogate in domeniu.Eu vreau ceva cu ajutorul caruia sa ii dau semnal de la o iesire s-video, nu de la o placa video dintr-un calculator. Intr-un cuvant sa il fac televizor fara canale :)

Link to comment

Iti trebuie un convertor de la S-Video la LVDS, convertor care sa accepte modelul tau de display. Adica un montaj cam ca un modul TV. Fara el nu se poate. Nu merge sa legi direct firele, tehnologiile sunt complet diferite. Adaptoarele costa cam 30-100 euro. Pentru display-ul tau nu cred ca merita, de banii aia mai bine iti cumperi un monitor LCD.

Link to comment
Guest FocusSAN

Ah, nu. Nu ma asteptam sa leg 3 fire si sa mearga. Banuiam ca trebuie sa fie un adaptor/montaj ceva, dar speram sa fie ceva mai ieftin.Si varianta alternativa, monitorul lcd, e mai simplu de adaptat la nevoile mele? Ma gandesc ca pentru masina, daca e monitor normal, imi trebuie si un convertor pt 220 sa il alimentez pe langa restul.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines