Darden Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 va salut,cu respect! am un tv westood,14c-01, cu procesor si jungla de sasiu vestel,nu e un sasiu din seria 11akxx,care functioneaza cca 2 minute color apoi trece pe alb-negru! am inlocuit jungla stv2248H,quartul procesorului,defectul persista! ciudat e ca unele canale merg color! memoria am inlocuit-o cu una goala si la fel face! ma gandesc la tuner! daca ma puteti ajuta cu vreo idee....va multumesc!P.S osd-ul e permanent color! Link to comment
dan cod Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Schimbati quartzul de la jungla si in serie cu noul quartz puneti un trimer de 33pF si din ala reglati sa intre color. Link to comment
Darden Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 pe jungla am 2 quartzuri,nu stiu daca le am pe amandoua,o sa le verific! va multumesc!pe jungla sunt unul de 3.5... iar altul de 4.433619mhz,l-am inlocuit pe cel din urma si se pare ca tv-ul functioneaza in parametrii! va multumesc! Link to comment
dan cod Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Cel de 4,43 se ,,ocupa,, cu culorile ati nimerit un quartz bun daca nu e ok ntrimerul este solutia . Link to comment
Recommended Posts