Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Seriale pe care le urmaresc eu /le-am urmarit

danzup

Recommended Posts

1. Fringe2. Lost girl3. Survivor4. Bing bang theory---Seriale care mi-au placut urmarite in timp----------1. The simpsons2. Seinfeld3. Caprica/Battlestar Galactica4. Californication5. Weeds

• 7 months later...
  • Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dadix

4

• MifTy

3

• okean

3

• maxente

3

• 3 weeks later...
  • 3 months later...

Pai multi poate nu au prins inceputul (asta se poate rezolva cumva)Unii poate au prins inceputul si o parte.Altii poate prind inceputul si o parte dar posibil sa nu prinda finalul.Unii vor prinde o parte mica si poate finalul si se vor intreba cum a inceput totul cu vreun secol in urma :)Stargate toateStartrek toate mai putin TNG (urmeaza in timp sa recuperez)Star Wars (d.a)Cand mai erau transmise urmareamDS9Battlestar Galactica (seria veche sau noua)Dr.HouseM.A.S.HMarried with children (Familia Bundy, pt cine nu stie)Quantum leapSlidersDr.WhoExclus Torchwood care e penibil.Probabil mai sunt unele ce nu-mi le amintesc acumSanctuarul pare interesant,am vazut cateva episoade si in functie de timp o sa-l iau la vizionat.

Completez și eu lista cu:Sherlock - o versiune interesantă a povestirilor lui Sir. Arthur Conan Doyle aduse în lumea modernăFalling Skyes - un S.F. "americănesc" dar interesant legat de exterminarea/înrobirea rasei umane de către extratereștriiContinuum - un S.F. interesant despre un posibil viitor al omenirii "subjugate de corporații"Luther - un serial polițist marca BBC tipic englezesc cu destule răsturnări de situații și suspans.

• 2 weeks later...

e lungă și lată lista mea :)))din păcate, nu mai urmăresc decât ”warehouse 13”, restul, mă lasă rece. ori sunt ”ended” de multă vreme.zilele trecute am terminat de urmărit ”eureka”, de la s1 la s4, și îmi pare rău că a fost cancelat... era chiar bun (și avea o tipă în el.... mamma mia!!! negresă, dar una trăsnet!!! :P)! :dîn rest, ce documentare mai pică... aștept să văd când s-o reîncepe ”the universe”, că deja încep să-mi lipsească tipii ăia... mai ales Alex ”Zâmbărețul” Filippenko!!! ;))aștept cu strângere de inimă ivirea unui nou Gene Roddenberry... sper să nu fiu prea bătrân până atunci...

later: Cuckoo... aka ăsta: http://www.bbc.co.uk/programmes/p00wg3f6

s-ar zice că e interesant: e britanic, nu americhen...

apropo, cui îi arde de un serial bășcălios despre cel de-al doilea război mondial, rezistența franceză și ofițerii germani, să caute cu încredere ”allo, allo”...

mulțumiri lui dalu, el a pomenit prima oară p-aici pe forum despre serialul ăsta, că nu știam de el...

Andromeda si Farscape mi-au placut mult, alaturi de Star Trek si Stargate, dar am vazut si Eureka, Fringe, Flash Forward, Firefly, Babilon 5, The 4400 sau The X-Files.