Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TVC ROYAL RC4120PST


Recommended Posts

Va salut. Am la reparat acest TVC (mai vechi) care imi da cursa inversa in partea de sus a ecranului.Este posibil C. devalorizat ??? Pe cei di alim. =2x100mf/160v = verificati.=OK Se poate o schema ? , eventual si cu dispunerea pieselor pe cablaj ? Cu multumiri Virgil.(tub=A51 )

Link to comment
  • Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Multumesc mult ptr. indicatii. Va rog sa ma scuzati ptr. intarzierea preluarii inf. , nu am prea avut timp la dispozitie pana acum. Am sa verific si la nevoie am sa-i inlocuiesc. Se poate trimite si o schema cu partea plantata a pieselor ? Virgil.

D-l virgil_19 eu va cred ca nu aveti timp ...dar ar fi culmea sa vi se dea indicatii chiar mura in gura...mai trebuie sa faceti si dvs un mic efort...cine stie? miine poimine poate doriti sa va schimbam piesele si poate sa va bagam si banii in buzunar... :rade:

scuze pentru mes. off topic.

Link to comment

Imi pare rau ca am ,,suparat" pe cineva. Am verificat toti C. indicati. NumaiC402 =1/2 din capac. -l-am inlocuir cu altul. Totusi acelasi simptom. U+115v este OK.Posibil TDA 3653 cu probl.? (a mai fost inlocuit) .Virgil.

Asa ca idee,nu mai ''verificati'' condensatorii,schimbatii cu alti noi,identici!!!
Link to comment

pt mine capacimetrul nu are sens la verificarea conzilor electrolitici.mult mai indicat ar fi un esrmetru(ar fi chiar ideal).se stie ca unii condensatorii cu capacitate scazuta isi revin la caldura.in momentul cand ii scoateti de pe placa ei se incalzesc datorita caldurii degajata de terminalele lor care se incalzesc la randul lor de la letcon asa ca masuratoarea poate fi viciata.o msuratoare corecta s-ar face la rece in circuit dar aceasta nu este posibila cu capacimetrul ci doar de esr-metru.eu intotdeauna pun conzi noi in sursa sau cadre fara sa-i mai verific pe cei suspecti de pe placa.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines