Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema windows xp sp2


Guest al3c5_04

Recommended Posts

Guest al3c5_04

Am intampinat o problema cu un harddisk. Am instalat windows xp sp2 pe el. Toate bune si frumoase,s-a instalat fara probleme. Insa am montat hdd-ul pe un alt calculator,ruleaza dar ajunge la windows advanced option menu,cea in care trebuie sa alegi dintre safe mode,last known configuration...start windows normally. Aici am dat initial pe start windows normally,booteaza un pic si dupa se blocheaza,apoi am incercat si cu safe mode si aceeasi poveste. Specific, ca nu am instalat nici un driver pe pc-ul principal. Stiu ca la windows xp nu se instaleaza nici un driver automat,dar totusi exista posibilitatea sa nu poata rula pe alt calculator decat pe cel in care l-am instalat?

 

gresit , windowsul instaleaza drivere pe care le are in pachetul de instalare in functie de compatibilitatea cu device-urile instalate in calculator

Astept pareri.

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Stiu ca la windows xp nu se instaleaza nici un driver automat,dar totusi exista posibilitatea sa nu poata rula pe alt calculator decat pe cel in care l-am instalat?

Buna seara ! Ba da poate ca sa instaleze pe unele pc-uri driverele win....xp,adica daca are o placa de baza mai veche la acel pc-u si recunoaste componentele de pe aceasta placa de baza instaleaza automat toate drivere,sau unele pc-uri are urmatoarea cofigurare, video nvidia,placa de retea realtek,placa de sunet ess,tot asa instaleaza el automat toate drivere aceastea win...xp, pentru ca le are incluse drivere win...xp pe cd.O seara buna !!
Link to comment

Stiu ca la windows xp nu se instaleaza nici un driver automat,dar totusi exista posibilitatea sa nu poata rula pe alt calculator decat pe cel in care l-am instalat? Astept pareri.

adica? driver audio , video? windowsul , de fapt pachetul service 2 are cateva drivere necesare , deci prestabilit de protocoalele de instalare va instala automat anumite drivere compatibile. de aceea s-a instalat un driver care intra in conflict cu un device pe care il ai tu in noua unitate. asa ca sa te convingi formateaza din nou partitia activa si reinstaleaza windowsul pe noua unitate cu minunatiile ei.. posibil sa fie oincompatibilitate a service pack-ului cu device-urile din unitatea cea noua ,eu am intalnit situatii de genul asta..
Link to comment
Guest al3c5_04

Multumesc pentru raspunsuri. Da, a fost o problema de compatibilitate, dar am aflat ulterior ca si hdd-ul are multe bad-uri nereparabile,deci la gunoi :)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines