Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cine are schema pentru panou sig. dacia injectie 1400.


Guest mihaimita25

Recommended Posts

Guest mihaimita25

cine ma poate ajuta in aceasta problema ,eu am la panou de sig.mai multe fire galbene si nu reusesc sa rezolv lumini la faruri si pe contact cand pornesc motoru raman becurile aprinse in bord ,poate are cineva sa puna poze cu panou sig.si firele cum vin multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Vezi ca se gaseste pe internet manualul de service...dar sunt toate sansele sa nu se potriveasca cu ce ai tu. Cel mai bine e sa-ti ridici tu tabelul de sigurante (circuitele respective) scotand o siguranta pe rand si vazand ce nu merge. Eu cel putin asa am facut la Dacia mea 1410 cu bord CN...cel mai bun bord...panoul de sigurante este extrem de prost iar daca o siguranta nu face contact bun, cu mana nu poti apropia lamelele pentru ca sunt foarte tari (oricum daca ai bagat mana nu mai vezi nimic), iar un patent nu poti sa bagi ca risti sa faci scurt...oricum nu vezi unde sa-l bagi. Daca ai posibilitatea si timpul necesar, eu ti-as recomanda sa schimbi panoul de sigurante cu unul de nova (cu sigurante moderne).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines