blue36 Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Va salut!Am proiectorul din titlul de mai sus, va rog sa ma ajutati sa scot protectia pentru lampa.Orice sugestie este binevenita.Multumesc. Link to comment
blue36 Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 Nicio idee? Nu a mai scos nimeni protectia la lampi ale videoproiectoarelor? Link to comment
BUGHIU Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Va salut!Am proiectorul din titlul de mai sus, va rog sa ma ajutati sa scot protectia pentru lampa.Orice sugestie este binevenita.Multumesc.Pentru care dintre ele: rosu,albastru sau verde?!?! Link to comment
blue36 Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 Pai dupa cite vad este o singura lampa cu descarcare in gaze, nu stiu sa fie trei! Link to comment
BUGHIU Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Aha ,am citit bine si am inteles ....gresit!! ma gandeam la tv-proiector nu la ce ati zis dvs!! mea culpa Link to comment
blue36 Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 Nicio problema, colega, sper ca o sa reusesc sa gasesc rezolvarea! Link to comment
bobo Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 imi amintesc ca este un user care a "pacalit" o stfel de protectie sau a adaptat o lampa cu halogen parca.acesta a acordat sprijin neconditionat altui user pt rezolvarea unei probleme similare si chiar sustinea ca va ajuta pe oricine ii va cere sjutorul. sincer nu am retinut cine era acesta dar dati o cautare pe forum poate gasiti topicul respectiv. Link to comment
bobo Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 cred ca merit si eu o bere virtuala ca am reusit sa gasesc acel topic.acum ramane sa luati dvs legatura cu userul respectiv.viewtopic.php?f=17&t=94040ps:acum am observat ca domnul respectiv este buzoian. Link to comment
blue36 Posted October 26, 2011 Author Share Posted October 26, 2011 Domn bobo, sa traiesti 1000 de ani! O sa iau legatura cu userul respectiv!Stima! Link to comment
Recommended Posts