zott Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Buna ziua ! Domnilor am un dvd player alview 4011 vga/3 profi care a mers bine o vreme iar deodata a inceput sa nu-mi mai citeasca dvd-urile , nici cele facute pe P.C. nici cele originale ! Totusi pe unele le citeste dar foarte greu , trebuie sa introduc si sa scot discul de mai multe ori si abia atunci - uneori - reuseste sa-l citeasca . Va intreb pe dvs. ce ar trebui facut , reparatie , upgrade de firmware sau alta metoda ? Nu as renunta la el deoarece are acea optiune de zoom pe subtitrare care ma ajuta foarte mult , eu nevazand chiar asa bine ! va multumesc si astept cu nerabdare opiniile dumneavoastra ! Link to comment
dan-a2 Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Incearca cu un CD. de curatare a lentilei laser ! sau o stergere a lentilei cu alcool tehnic !! Link to comment
zott Posted October 24, 2011 Author Share Posted October 24, 2011 Incearca cu un CD. de curatare a lentilei laser ! sau o stergere a lentilei cu alcool tehnic !! Asta a fost primul lucru pe care l-am facut ! Am cumparat chitul de curatere din magazin de specialitate , dar fara efect . Am lasat discul de curatare vreme de 9 - 10 minute in aparat pana a terminat de ,, citit + cantat ,, tot ce era pe el . Link to comment
BUGHIU Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Pentru inceput verificati motorasul ce invarte cd-ul,daca se invarte usor cand il rotiti cu degetul!!!Daca se invarte usor,metoda empirica totusi,probabil va trebuie un alt ansamblu optic!?!(laser) Link to comment
Recommended Posts