Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVD Alview 4011 VGA/3 Profi


zott

Recommended Posts

Buna ziua ! Domnilor am un dvd player alview 4011 vga/3 profi care a mers bine o vreme iar deodata a inceput sa nu-mi mai citeasca dvd-urile , nici cele facute pe P.C. nici cele originale ! Totusi pe unele le citeste dar foarte greu , trebuie sa introduc si sa scot discul de mai multe ori si abia atunci - uneori - reuseste sa-l citeasca . Va intreb pe dvs. ce ar trebui facut , reparatie , upgrade de firmware sau alta metoda ? Nu as renunta la el deoarece are acea optiune de zoom pe subtitrare care ma ajuta foarte mult , eu nevazand chiar asa bine ! va multumesc si astept cu nerabdare opiniile dumneavoastra !

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Incearca cu un CD. de curatare a lentilei laser ! sau o stergere a lentilei cu alcool tehnic !!

Asta a fost primul lucru pe care l-am facut ! Am cumparat chitul de curatere din magazin de specialitate , dar fara efect . Am lasat discul de curatare vreme de 9 - 10 minute in aparat pana a terminat de ,, citit + cantat ,, tot ce era pe el .
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines