codrin Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 salutare!caut acesta schema dar cu terminatia D.am gasit un ALAN 28 (simplu) dar nu este ce trebuie, din cate am deslusit(caci este ilizibila la zoom marit)va multumesc! Link to comment
leoncris Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Cate canale are 40 sau ... 80 ? Vezi daca ... http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... lan42.html Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Uitati va mai adaug eu o schema pentru ALAN 28.dar nu este pentru ALAN 28D este pentru ALAN 28 b-c.Sper ca sa va ajute .Succes !! Link to comment
zvasile Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 salutare!caut acesta schema dar cu terminatia D.am gasit un ALAN 28 (simplu) dar nu este ce trebuie, din cate am deslusit(caci este ilizibila la zoom marit)va multumesc!de vazut schema din atas daca corespunde,scrie undeva pe ea cu pixul ca ar fi pentru ALAN 28 cu terminatia D,este in format DjVu... Link to comment
Recommended Posts