Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest alexilea

sistem kenwood

Recommended Posts

Guest alexilea

salut.....am o problema cu un kenwood stereo integrated amplifier a-a3........l-am luat de la cineva si nu stiu nimic depsre el...il bag in priza si nu da nici un semn de viata...transformatorul nu are nimic totul e curat inauntru....as vrea sa stiu posibile probleme

Link to comment
Share on other sites

Guest alexilea

Apare ca fiind un receiver (!), nu un sistem (combină). Ce face mai exact, nu se aprinde nimic, nu porneşte? Ai verificat siguranţele fuzibile de pe reţea şi pe cea termică din trafo de alimentare? Are modul de st-by?

are modul de stand-by......sigurantele is toate ok....nu se aprinde nimic la ea
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines