Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect eurocolor


Recommended Posts

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Citisem subiectul indicat dar m-am gandit ca fiind vechi de 4 ani poate intre timp s-a mai ocupat cineva de aceasta problema.In al doilea rand chestiunea a fost tratata superficial:avea purici si nu avea osd-evident pentru ca nu a pus dump potrivit si se inegrea imaginea-iarasi normal pentru ca cele 2 sasie pt90 si ak30 au reactii diferite din trafo linii.Eu zic ca daca aranjam acele reactii si punem dump bun sunt sanse mari sa mearga.

Link to comment
  • 2 years later...

revin cu problema am pus dump 2 la nr si efectul este acelasi am facut niste poze poate a mai inilnit cineva defectul asta leam facut cu telefonu nus chiar asa clare altele sint pe av cu un decodor de digi dar fara program numai in meniu

in partea de jos este imaginea intoarsa nu mai stiu ce sai fac poate mai are cineva niste idei multumesc tuturor care ma ajuta

post-223979-0-68194000-1411410700_thumb.jpg

post-223979-0-68843800-1411410733_thumb.jpg

post-223979-0-03229200-1411410755_thumb.jpg

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines